​​
We zijn vandaag (Vrijdag) geopend tussen: 08:45 - 11:30 en 17:30 - 20:00

CORONA UPDATE!! Sportcentrum Olympia.. HOE NU VERDER??

Lieve leden, 


Enorm bedankt voor al jullie hartverwarmende en begripvolle steunbetuigingen (openbaar of privé) na de gedwongen sluiting. 


Het doet ons heel erg goed te merken dat jullie de situatie begrijpen en ons daarin steunen! Heel eerlijk voelde het echt 'heel even' als het einde van ons pas 2 jarig bedrijf. 


Wij zouden OLYMPIA niet zijn, als we bij de pakken zouden zijn gaan neerzitten. Het is namelijk juist NU belangrijk dat jullie in beweging zijn, en we samen onderling verbonden kunnen blijven tijdens het grotendeels thuis zitten. 


Zo hebben wij vorige week jullie in de gelegenheid gebracht om gratis (alleen een kleine borg) allerlei spullen laten afhalen zodat de liefhebbers hiermee toch thuis hun oefeningen konden doen, hier is ook gretig gebruik van gemaakt en we waren binnen 45 min helemaal leeg. 


Voor alle groepslessen zoals Xcore en LXR van House of workouts, en voor kleine trainingen en oefeningen ook geschikt voor ouderen van ClubJoy hebben wij beide gratis toegankelijk gemaakt zodat jullie toch thuis aan de gang kunnen, voor handleidingen hoe je op deze sites terecht kunt komen, kunnen jullie mij een e-mail sturen naar info@sportcentrumolympia.nl . 


Verder hebben we vanaf heden een eigen Youtube kanaal. Via deze link kom je direct op het Youtube kanaal van Sportcentrum Olympia https://www.youtube.com/channel/UCgwO0m5il-omBNxBPZhM0g

• Vanaf 30-03 starten we met een 60 dagen challange. Deze bestaat uit losse oefeningen die iedereen thuis kan doen.

• Vanaf 30-03 komen ook de lessen online zoals;

o Bosu

o Buikspierkwartier

o BBB

o Senioren fit

o B-Kick

o Club-Power 
 
 
Op de aankomende incasso geven wij ook 50% korting voor het niet kunnen sporten in de afgelopen periode, wel hopen we op jullie bijdrage voor bovenstaande en onze vaste doorlopende kosten zodat we ons sportschool overeind kunnen houden. ALVAST ONZE DANK hiervoor. 


Samen komen we door deze crisis! 


Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze gerust! 


Met dankbare groet 
Team Olympia 

© 2020 Sportcentrum Olympia | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy