​​
We zijn vandaag (Vrijdag) geopend tussen: 08:45 - 11:30 en 17:30 - 20:00

Btw van 6% naar 9% in 2019. Wat betekent dat voor u en de sportschool?

Veel mensen zijn ervan op de hoogte dat volgend jaar de lage BTW van 6% naar 9% wordt verhoogd. Volgens het kabinet wordt deze verhoging later verrekend met de inkomstenbelasting en gaat de koopkracht van iedereen daardoor juist vooruit.

Veel mensen zijn ervan op de hoogte dat volgend jaar de lage BTW van 6% naar 9% wordt verhoogd. Volgens het kabinet wordt deze verhoging later verrekend met de inkomstenbelasting en gaat de koopkracht van iedereen daardoor juist vooruit. Of dit zo is kunnen wij niet zeggen op dit moment, maar wat betekent deze BTW-verhoging nou voor de sport en onze sportschool?

Aangezien sport wordt gezien als een levensbehoefte zoals bijvoorbeeld levensmiddelen en geneesmiddelen, zit op bijna al onze diensten 6% BTW. De laatste jaren heeft de sportschool een inhaalslag gemaakt met de contributies. Voor 2019 hadden we gepland de contributieverhoging minimaal te houden in vergelijking tot de voorgaande jaren, en dat zijn we nog steeds van plan! Helaas komt de BTW-verhoging hier wel bij kijken.

Binnenkort worden de nieuwe contributies voor 2019 bekend gemaakt. Dit zullen we doen via onze website en facebook. We zullen de verhoging minimaal houden.

Zoals jullie zien gaan we er alles aan doen om iedereen zo fijn mogelijk te laten sporten bij onze sportschool in 2019!

Sportieve groet,

Sportcentrum Olympia

© 2020 Sportcentrum Olympia | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy