​​
We zijn vandaag (Vrijdag) geopend tussen: 08:45 - 11:30 en 17:30 - 20:00

Hoepelen

Hoepel jezelf slank, soepel en vrolijk met onze professionele hoelahoeps.

Leer alles over hoepelen!

Van hoepelen word je fit én vrolijk! Carola Koorevaar leert je alles over hoepelen dat je moet weten. Hoelahoepen is leuk om te doen en dingen die leuk zijn om te doen, doe je makkelijker en vaker. Daarnaast kan hoelahoepen zo goed als overal: in de tuin, op de sportschool of in het park. Natuurlijk met je favoriete muziek erbij! De positieve effecten van hoelahoepen op het lichaam zijn ook absoluut de moeite waard. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.

Ieder begin is moeilijk en zo dus ook met hoepelen.

Verbetert je conditie

Behalve dat hoelahoepen leuk is is het ook een echte workout. Een uur lang intensief bezig zijn met een hoelahoep is een hele nieuwe soort cardio workout.

Een sterke slanke taille

Wie wil er nu geen strakke taille? Hoepelen vraagt veel van je core en deze ben je dan ook continu aan het trainen. Kun je je voorstellen wat het resultaat is?!

Sterkere spieren

Je traint spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. Uiteraard wordt je core intensief uitgedaagd maar je armen en benen worden ook zeker niet ontzien.

Verbetert de motoriek

Hoepels om je taille laten draaien, om je armen en ook nog een trucje uithalen. Het kan allemaal, zeker met je verbeterde motoriek en coördinatie!

© 2020 Sportcentrum Olympia | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy