​​
We zijn vandaag (Zaterdag) geopend tussen: 08.30 – 14.00

Sporten

Wij hebben nu ruim 850 vierkante meter tot onze beschikking. Hierin hebben wij getracht het sportieve én het sociale aspect met elkaar te verenigen. Na “gedane arbeid” in de fitness-ruimte of de 2 leszalen, bestaat de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie/thee of sportdrank “bij te komen” of een praatje te maken. Daar nemen wij graag de tijd voor!

Trainingschema’s

Door gebruik te maken van trainingsschema’s is het mogelijk om gericht en gedoseerd te trainen aan:

  • Spierversteviging
  • Krachttraining
  • Uithoudingsvermogen

De schema’s worden door Olympia opgesteld en afhankelijk van uw vorderingen steeds  bijgesteld.

Groepslessen

Ook aan goede én gezellige groepslessen is geen gebrek in Olympia! Onder leiding van onze gediplomeerde instructeurs geven wij  verschillende soorten groepslessen. Er is voor “elck wat wils“,  lessen zijn er voor jong en oud,  voor beginners en gevorderden.

Verschillende zalen

Olympia heeft 2 grote leszalen. De eerste beschikt over een sportvloer, variabele verlichting, steps, gewichtjes, dynabands, spinningfietsen en B-Kick materiaal. De tweede zaal is in een geheel andere stijl ingericht. In deze ruimte worden  de”rustige” lessen gegeven, zoals Yoga, Bosu, Buikspierkwartier, BBB. Om hiervoor in de juiste stemming te komen, is gekozen voor sfeervolle warme kleuren en zachte verlichting.

© 2019 Sportcentrum Olympia | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy