​​
We zijn vandaag (Vrijdag) geopend tussen: 08:45 - 11:30 en 17:30 - 20:00

Senioren Fitness

Het beste pensioen is een gezond pensioen. In ons centrum zijn vele senioren u voorgegaan. Het voldane gevoel na de training en de gezellige ontspannen sfeer maken het u makkelijk om de weg naar Olympia te blijven vinden. Tijdens de daluren kunt u rekenen op persoonlijke aandacht. Dan hebben de senioren een streepje voor!

Bewegen

Structureel bewegen kan het leven verlengen! Regelmatig bewegen op een middelmatig niveau zal diverse ouderdomskwaaltjes verminderen. Het reguleert de bloeddruk, het lichaamsgewicht, het cholesterol en vermindert de kans op verdikking van de bloedvatwanden, een hartaanval, flauwte en suikerziekte.

Een goed uitgebalanceerd bewegingsprogramma heeft nog andere voordelen: het houdt de spieren, pezen en banden in conditie, maakt de botten sterker, gaat osteoporose tegen, houdt het lichaam soepel, stabiliseert de gewrichten en vermindert de kans op blessures bij alledaagse ongevalletjes. Het kan zelfs helpen om minder afhankelijk te worden van anderen.

Bewegen is hoogstwaarschijnlijk het beste (en een geheel natuurlijk) laxeermiddel. Ook lage rugklachten en artritis worden minder. Maar de meest belangrijke redenen om te gaan bewegen is wel dat men zich beter voelt en meer van het leven geniet.

Sociaal

Het sociale aspect is natuurlijk ook belangrijk. U ontmoet er veel mensen, die met hetzelfde bezig zijn. Dat schept vaak een band. Voeg daarbij de lekkere koffie, thee of frisdrank en u bent een paar uurtjes “uit”.

Kortom een bezoek aan ons centrum is goed voor lichaam én geest.

© 2020 Sportcentrum Olympia | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy