​​
We zijn vandaag (Vrijdag) geopend tussen: 08:45 - 11:30 en 17:30 - 20:00

Revalidatie

Sportcentrum Olympia heeft in de 20 jaar van haar bestaan zeer veel ervaring opgedaan met mensen die blessures hebben opgelopen bij het sporten of door een andere oorzaak kampen met gebreken aan hun lichaam.

Ervaring met velerlei klachten

Deze klachten zijn van velerlei aard. Ze variëren van knieblessures, schouder- en nekklachten tot problemen veroorzaakt door bijvoorbeeld artrose, lage rugklachten, epilepsie of diabetes. Ook mensen die te maken hebben gehad met hartfalen, melden zich bij ons. In de meeste gevallen gebeurt dat na verwijzing door de behandelende arts of fysiotherapeut. Bij ons wordt dan zogenaamd “doorgerevalideerd”, als onderdeel van de 2e lijnszorg.

Werkwijze

Olympia heeft een gedegen wijze van werken. Allereerst vindt een intakegesprek plaats. Aan de hand daarvan en met behulp van onze ervaringsgegevens wordt vervolgens een persoonlijk schema van oefeningen opgesteld. Dat wordt eventueel tevoren afgestemd met de arts/fysiotherapeut die voor de verwijzing heeft zorggedragen. Op afspraak vindt een evaluatie plaats.
Onze benaderingswijze is uiterst laagdrempelig. Op in principe elk gewenst tijdstip kan – na afspraak – tijdens de openingsuren, onder het genot van een kop koffie, op informele basis een (kosteloos) gesprek plaatsvinden.
De begeleiding zelf gebeurt door gediplomeerde instructeurs. Zij hebben de beschikking over ruim 50 apparaten.

Preventie

Het spreekt vanzelf dat het van groot belang is te zorgen dat het lichaam zo goed mogelijk in conditie blijft, zowel in actief als in passief opzicht. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen! Ook daarover geven wij persoonlijk advies. Daar hoort ook bij een goede lichaamshouding in het algemeen, efficiënt en verstandig tillen of het uitvoeren van bepaalde oefeningen.

Fitness is de ideale methode om uw lichaam soepel en sterk te houden dan wel om het weer in balans te brengen. Sportcentrum Olympia kan u daarbij met haar veeljarige ervaring in het bijzonder de helpende hand bieden. Bel gerust op 0184-661443 voor meer informatie of het maken van een afspraak.

© 2020 Sportcentrum Olympia | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy